Facebook-create        flyer

Geslaagde kringwedstrijd 21 & 22 juni te St.Annaparochie


kring 22 juni 4 kring 22 juni 3 kring 21 juni kring 22 juni 1 kring 22 juni 2 kring 22 juni


Geslaagde kringwedstrijd te St.Annaparochie

 

Afgelopen weekend heeft de jaarlijkse kringwedstrijd plaatsgevonden op het terrein de Blikvaart te St.Annaparochie.  Dit jaar werd de eerste selectiewedstrijd voor het outdoor- FK 2014  verreden op het prachtige terrein van familie Werkhoven.

De weergoden hebben het hele weekend goed meegewerkt om de selectie goed te laten verlopen. 

 

Zaterdag gingen de pony's van de kring "Tusken Waad en Klif" van start.  Het programma is om 9.00 uur gestart. Er werd zowel dressuur gereden en gesprongen. Het verenigingskampioenschap voor de kring werd ook deze dag verreden en de winnaars waren de 3 gezusters ( Anke Marije, Hanna en Pietrix) de Vries uit Cornjum. Allen zijn lid van de Molenwieken. 

 

Zondag 22 juni waren er heel veel dressuur deelnemers bij de paarden. Daarom is de klasse Z een half uur eerder gestart ivm het lange programma.

 

De springrubriek was minder gevuld dan andere jaren. Dit komt doordat men zich niet meer hoeft te selecteren voor het springen FK. Ook vond deze dag een CH plaats te Gorredijk waar vele springers aanwezig waren.

 

Deze dag konden de verenigingen ook strijden voor het verenigingskampioenschap. Net zoals bij de pony's ging de titel naar onze eigen vereniging.  Het team bestond uit: Ria van Wier, Willemijn Laverman, Gelbrich Jensma, Merle Hunink, Oscar Brouwer en Tina vd Galien.

 

Allen van harte gefeliciteerd... 

 

De voorbereidingen van de wedstrijd en tijdens de wedstrijd zijn prima verlopen. Het bestuur en alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor de geslaagde en zeker gezellige dagen... 

 

19 juli organiseert de concours commissie een CH voor paarden op het zelfde terrein.