Facebook-create        flyer

Uitslagen wedstrijd Dronrijp en Franeker


Molenwieken en Molenruiters slepen prijzen binnen.


In Dronrijp wisten Willemijn Laverman en Janneke Olivier-Bergsma de prijzen te winnen.
Willemijn Laverman behaalde met Demy  C in de klasse L1 twee keer de 1e prijs met twee maal 196 punten. Janneke Olivier-Bergsma behaalde in deze zelfde klasse met Flores een 4e prijs met 189 punten en een 2de prijs met 193 punten.


In franeker werd er gesprongen allereerst kwamen de paarden aan de start
5e prijs werd in de B binnengesleept door Anke-Marije de Vries met Double Dutch, Nicky Kruyt won de 6e prijs met haar Elvenfee.

Tevens won Anke Marije de Vries in de klasse L met Double Dutch de 2e prijs. Oscar Brouwer werd met Arrow 3e in de klasse L.

 

 

Pietrix de Vries won twee keer de 1e prijs met twee keer een foutloos parcours in de klasse L met haar Toran. Met murdock had Pietrix het eerste parcours 4 strafpunten, tweede parcours bleef de combinatie foutloos en wonnen ze de  2e prijs.

 

Hanna de Vries sprong met Balthazar DVC In de M foutloos en won de  1e prijs. Ook het tweede parcours was Hanna onverslaanbaar en won hiermee alweer een 1e prijs door het rijden van een snel en foutloos parcours.

 

Ankemarije de Vries werd tot slot ook twee keer eerste met twee keer een foutloos parcours in de hoogste klasse,  zij startte in de ZZ met haar pony Orchid’s Exel