Facebook-create        flyer

Molenruiters succes op de kringwedstrijd te St.Anna 30 mei


anccoco1

Anca de Boer-van der Werff in actie met Coco O HollandMolenruiters scoren goed op eigen kringwedstrijd 


Op zaterdag 30 mei werd de kringwedstrijd georganiseerd door PSV De Molenruiters gehouden op het terrein van Camping de Blikvaart te Sint Annaparochie. 
Het was een mooie dag, waarbij veel winstpunten en prijzen werden behaald door de leden van PSV De Molenruiters.  

In de B dressuur startte Keetie van der Vlugt met haar paard Pedro. Zij behaalde 174 en 173 punten.  
Sandra van der Velde reed in de L1 dressuur twee nette proeven met haar paard Idefix. Haar proeven werden door beide jury’s met 189 punten beloond, wat goed was voor een vierde en tweede prijs. In dezelfde klasse kwam Ylse Dijkstra met Coco Flame aan de start. Zij reed 178 en 176 punten bijeen. Ook startte Rianne de Groot met haar Friese paard Femke Sonjaa Z. in de L1 dressuur. Zij reed twee keurige proeven en behaalde hiermee 192 en 199 punten, wat haar een tweede en een eerste prijs opleverde. 
In de L2 dressuur verschenen vier amazones van de Molenruiters in de baan. Gesina Bijland reed met Hbh Blitzer 177 en 176 punten bijeen. Margreet Mollema-Boom behaalde met Nero een mooie winstpunt met 180 punten. Voor haar tweede proef kreeg ze 163 punten.  Inge Dijkstra-Dijkstra behaalde 184 en 180 punten met haar paard Charmante. Hiermee behaalde ze een derde prijs. Rianne de Groot reed 186 en 179 punten bijeen, ditmaal met haar paard Frida Anna Z. Hiermee heeft ze in deze klasse de eerste winstpunt behaald. 
Ook in de M1 dressuur waren de Molenruiters goed vertegenwoordigd. Er kwamen maar liefst zeven leden in deze klasse aan de start. In de eerste proef eindigde Sandra Siderius met Elzumara op de tweede plaats met 194 punten. Voor haar tweede proef kreeg ze 178 punten. Ria van Wier behaalde een mooie derde en eerste prijs met haar vos Bellefee met 188 en 196 punten. Nicky Kruyt behaalde 188 en 181 punten met haar paard Willow. Hiermee won ze een derde prijs. Patty Hartman reed met haar Fries Douwe V.d. Hiltsjemuoiswalden 184 en 173 punten bijeen. De proeven van Anissa Krol met Paulien Fan De Rypsterpleats werden beloond met 183 en 170 punten. Tim Kruyt behaalde 180 en 173 punten met zijn paard Lytse Vlearen Hannes. Minke Laverman behaalde met haar paard Chester 178 en 166 punten. 
Harriët van Dijk haalde haar eerste winstpunt in de M2 dressuur binnen met het paard Dante. Zij behaalde 178 en 185 punten. 
Anca de Boer-van der Werff startte voor het eerst in de Z1 dressuur met Coco O Holland. In de eerste proef behaalde ze 188 punten en in de tweede proef behaalde ze een mooie score van 209 punten. Hiermee was de eerste winstpunt en de eerste prijs binnen, een knappe prestatie. In dezelfde klasse behaalde Geartsje de Jong met haard paard Passja Femmy B. 201 en 199 punten. 

    

 

Afbeelding