Facebook-create        flyer

Verslag van Crossles 28 mei 2016


Geslaagde crossles van Sophie Brakelé

 

Zaterdag 28 mei was het zover.

De Activiteiten Commissie van PSV De Molenruiters/Molenwieken had die dag een crossles georganiseerd voor alle clubleden van de vereniging.

Bij een cross spring je met je paard/pony over allerlei (voornamelijk) natuurlijke hindernissen.

Bijvoorbeeld over boomstammen, struikjes, pallets of bijvoorbeeld een surfplank. Ook ga je door de waterbak en je springt op-/ en afsprongen.

 

Deze crossles was georganiseerd om de clubleden kennis te laten maken met het crossen en werd gegeven op het terrein van PSV Trynwâlden achter de manege in Oenkerk.

Er waren van de vereniging 7 enthousiaste deelnemers, namelijk : Bonita Mollema, Minke Laverman, Natasja de Valk, Jacobien Ferwerda, Malissa Verbeek, Annemart Ferwerda en Anna Froukje Hoeksma.


Collage crossles 28 mei 2016

 

Voor een aantal ruiters was het de eerste keer dat ze meededen aan een cross, dus het was best wel spannend. Niet alleen spannend voor hun, maar ook voor hun pony.

Soms ging het nemen van een hindernis een beetje moeilijk, maar uiteindelijk heeft iedereen met veel plezier elke hindernis gesprongen.

Volgens de ruiters was een crossles zeker voor herhaling vatbaar! De hele groep wil graag Sophie Brakelé bedanken voor de superinstructie en Amy van Dijk van Foto-Amy voor de prachtige foto's.

 

Namens de ActiviteitenCommissie, Jacobien Ferwerda